maart 2013: Nieuwe plannen in de knop!

Na de eerste echte lente dag zwellen de knoppen aan de bomen. De reguliere programma onderdelen van het Santeen project in Bangladesh zijn weer begonnen.

Bij Stichting Batashi wordt er hard gewerkt om Jaarverslag 2012 af te ronden. Onze lokale partners in Bangladesh, Sumita en Nilimah, hebben een concept verslag en het financiele overzicht ingediend. Binnenkort is gehele verslag op deze website beschikbaar.

Nieuw plan voor 2013

Sumita en Nilimah hebben daarbij een nieuw plan voor 2013 ingediend. Het plan bestaat uit twee delen;

  1. het reguliere programma (het basis programma op school, de vergadering met leerkrachten, de kringgesprekken), en
  2. een extra programma, bestaand uit meerdere onderdelen.

De toevoeging is voort gekomen na het bezoek van Dieuke in Bangladesh, en zal starten met een proefproject om ouders te informeren over het reguliere programma. Binnenkort kunt u meer over de onderdelen van het extra programma op de website lezen.

Nog 5 jaar

In de afgelopen vijf jaar heeft het Santeen project (‘Persoonlijke Hygiëne en Gezondheid voor Tieners’) goed wortel geschoten. De basis, in vorm van het basis programma, staat. Er zijn nieuwe takken bijgekomen zoals de kringgesprekken en de docententraining. Nu zwellen een paar nieuwe knoppen op. Het gaat goed met het project. Zo goed, dat het bestuur en de lokale partners het vertrouwen in elkaar hebben uitgesproken om in ieder geval nog vijf jaar door te gaan.

Hier in Nederland zijn we bezig een plan te maken om onze Facebook pagina actiever te gaan bijhouden en er lopen leuke nieuwe contacten met potientiele ondersteuners.

Doet u mee!! Zodat we zoveel mogelijk tieners weerbaarder maken en kennis geven.

This entry was posted in nieuws. Bookmark the permalink.